Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Gücvenliğiniz bâtınin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler çarkıt apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Binanın ciğerinden horya mevsuk inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında strüktürda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kullanılacak şahıs adetsı 100 kişyerinde aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde ergürmek evetğu muhtevain, olası olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek için önlem düzenınmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı bâtıni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yukarıda iz meydan özellikler; yangın kapılarında görev düzlük beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının vaziyet alması da zorunu kılınmıştır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri Yangın Kapısı Fiyatları tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen antrelere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında can kurtarıcı olabilseler de hırsızlık girizgâhimleri midein korkulu olabilirler.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun esrarın ve ali ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page